top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·174 חברים

Yula Valdman
Yula Valdman

שביתת הנקה?

היי אשמח לעזרתכן בן 9 חודשים כל היום לא ינק אכל קצת מוצקים. בדרך כלל נרדם רק בהנקה גם אם אכל לפני זה. לא מוכן להתחבר בוכה ודוחף עם הידיים. (אתמול במהלך היום גם לא ינק הרבה רק בהרדמות ובלילה פעמיים). נרדם בסוף במנשא אבל התעורר אחרי כמה דקות. שאבתי וסחטתי בערך 50 אכל כמעט הכל מהר מהבקבוק, היה ממש רעב והראה שלא רוצה יותר.

ממה זה יכול להיות? אולי בגלל מחזור? אבל היה לי כבר כמה פעמים וזה לא היה ככה. ממש מתוסכלת ולא יודעת איך להעביר את הלילה, המשאבה שלי ישנה ולא ממש יעילה.

** כמה ימים אחרונים חזר לנשוך ואתמןל או שלשום ממש כאב לי ואמרתי לו שהוא לא רעב ולא נתתי לו. אולי בגלל זה?

53 צפיות
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page