top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

הנקה פעם ביום

שלום. יש לי תינוקת בת 8 חודשים שהפסקתי להניק עקב אשפוז ממושך שלי (ניתוח וחודש וחצי אשפוז!)

אני לא מתכוונת לחזור להניק מסיבות שונות אבל היא לא מצליחה להרדם בלי הנקה בערב (מאד קשה לה להרדם. היא פגית, סובלת מריפלוקס ודלקות אוזניים חוזרות). האם אפשר לאורך זמן להניק מדי פעם בשביל הפינוק (ולא כארוחה) או שמהר מאד יגמר לי החלב?

(הייתי רוצה להמשיך ככה לפחות עוד שנה . אני רואה את החשיבות הרגשית שיש בזה לתינוקת שהיא גם היתה הרבה זמן בפגיה וגם היתה בלעדי בתקופת האשפוז שלי )

תודה!!

406 צפיות
גינת
Mar 07, 2023

בעקרון אפשר להמשיך להניק כל עוד זה מתאים לכן 🙂

כל טיפת חלב שווה המון גם מבחינה חיסונית, גם מבחינה תזונתית וגם מבחינה רגשית, כך שכל עוד זה מתאפשר זה נפלא, בין אם זו הנקה אחת בלבד ואפילו שלוקים בודדים ובין אם זה בשעה קבועה או לא.

את תרגישי מה עובד לכן הכי טוב, ותמיד אפשר לתגבר עם עוד הנקה במקרה הצורך 😉

איך זה נשמע לך?

המון הצלחה והמשך הנקה מהנה.

פורים שמח!

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page