top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

הנקת יתר

שלום יש לי תינוקת בת 3 שבועות ומההתחלה אני מניקה אותה, וביומיים האחרונים משעות הצהריים )16:00( ועד הלילה (23:00 בערך) הילדה פשוט לא מפסיקה לדרוש שד. במשך 7 שעות רצופות היא פשוט יונקת עם מנוחה של כמה דק בין בין.

ברגע שהיא מפסיקה לינוק אני מניחה אותה במקום שלה ואחרי מס דק שוב מתחילה לבכות ולהראות סימני רעב.

אני פשוט מרגישה מתוסכלת כי אולי הילדה רעבה ואין מספיק חלב ובגלל זה המצב הוא כזה קשה

האם יש דרך לדעת אם היא מקבלת מספיק חלב?

וכמה זה לא טוב שהיא ערה כל כך הרבה שעות רצופות ?

422 צפיות
אליענה ללל
אליענה ללל
Apr 10, 2022

שלום יקרה,

נשמע מאד אינטנסיבי.. ומאד נורמלי :)

הרבה תינוקות יונקים רצוף בשעות הערב - תחילת הלילה, נקרא "הנקות צבר". הם "מתדלקים" לקראת הלילה.

לפעמים גם החלב סמיך יותר (עשיר יותר בשומן!) בשעות האלה ולכן זורם לאט יותר והם יונקים זמן ארוך יותר.

איך יודעים שמקבלת מספיק חלב?

טיטולים ועליה במשקל.

המון הצלחה!

אליענה ללל

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page