לחץ מהסביבה להפסיק להניק
תינוק בן 4 חודשים. מגיל חודש מקבל בקבוק כתוספת בגלל אחוזון 1% בטיפת חלב. אני שואבת הרבה ולר נררה לי שיש לי בעיה של אספקת חלב. במקביל. התינוק לא ישן יותר מעתיים ברציפות מהיום שנולד, גם אחרי הנקה נראה שרעב וחסר שקט. בגלל זה חווה הרבה האשמות מהמשפחה והסביבה הקרובה שאני מרעיבה את התינוק ושעובדה שאק אחרי שמקבל בקבוק מצליח לישון. הייתי אצל שתי יועצות הנקה ונראה שהמצב השתפר לתקופה קצרה אבל עכשיו גם אני לא מצליחה לתפקד בגלל חוסר שעות שינה ורגשות אשם. אובדת עצות אודה לסיוע
97 צפיות

שלום יקרה.
נשמע מאוד מאתגר. וגם מדהים איך שהצלחתם לעלות אחוזונים ולשמור על המשך עליה במשקל. ממש לא מובן מאליו 💜
קשר עם המשפחה וסביבה תומכת כ״כ חשוב גם לך וגם לקטן. רק את תדעי מה יהיה נכון לכם כמשפחה.
בד״כ הבחירות בתחום ההנקה לא חייבות להיות הכל או לא כלום. כמו שמצאתם דרך לשלב אפשר למצוא דרך חדשה מתאימה יותר למצב הנוכחי. יהיה הרבה יותר קל אם זה יוכל להיות בעזרת איש/אשת מקצוע שלפחות ינחו לגבי השילוב ואיך אפשר להוריד בקבוקים (אם זה מה שתחליטי). יהיה נפלא אם תוכלי להפגש עם יועצת הנקה, ובמיוחד אם היית בקשר עם יועצת כדאי לחזור אליה לעדכן ולמצוא דרך מתאימה יותר. אם זה לא ניתן, גם רופא/ה תומכי הנקה, יועצת בטיפ״ח או בקופה יכולים לעזור.
מה דעתך?
המון הצלחה 💜 גינת