top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

תינוק מסרב לינוק

יש לי תינוקת שכבר בבית חולים סירבה לינוק בגלל שבלעה מי שפיר לא הסכימה בשום אופן לינוק

לאחר שהגענו הביתה הסכימה לינוק רק מפטמת סיליקון ורק שמגרים לפני עם טיפות מבקבוק

לאחר אברעה שבועות בטיפת חלב אמרו שלא עולה יפה במשקל אז שלבתי בקבוק עם חלב שאוב ואז קרה שהיא פשוט התרגלה לבקבוק אני מנסה להניק אותה בכל דרך אפשרית פטמה סילקון סקין טו סקין לגרות לפני התינוקת מסרבת בצרחות והשתוללות היא כרגע כמעט בת חמישה שבועות ולא מוכנה לינוק בשום אופן כרגע

אני רק שבואבת לה ומנסה כל פעם להציע לה הנקה אבל היא מנסה מציצה אחת שתיים וצורחת ומתנתקת ואז אני נשברת ומביאה לה שוב בקבוק

בבקשה תיעצו לי מה לעשות אני ממש ממש רוצה להניק יש לציין שזה לידה חמישית בכל הילדים הצלחתי להניק חוץ מהילדה השלידית שגם היתה עקשנית כזאת לגבי ההנקה ורק שאבתי לה במשך 8 חודשים אני לא רוצה שוב רק לשאוב אשמח לכל עזרה אני ממש מתוסכלת מזה

84 צפיות
גינת
Jun 15, 2025

איזה מזל יש לקטנה שהיא זוכה לקבל חלב אם 🥰

קודם כל, כדאי לתת את הבקבוק בצורה תומכת הנקה.

שנית, אפשר להשתמש בצינורית עם פטמת סיליקון.

עור לעור זה מעולה.

מוזמנת לעדכן איך הולך.

בהצלחה רבה,

גינת

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page