פצעי הנקה
התינוקת שלי בת חודש וחצי, יש לי פצע הנקה מאוד כואב בצד אחד שלא עובר כבר חודש, פצעה אותי בגלל לשון קשורה, כמו חתך עמוק כזה וכל הנקה נפתח מחדש וכואב ממש במשך כל ההנקה והיא יונקת מהצד הזה במשך 20-30 דקות.. זה ממש כואב, מרגישה את הכאב גם לפעמים במשך היום בלי קשר להנקה עצמה, מורחת לנולין אבל לא נראלי שעוזר..
הצד השני מלא מאוד לא מבינה למה.. אם אני ישאב זה יגביר לי את הייצור של החלב, אני סוחטת מדי פעם להקלה עד ההנקה הבאה מהצד הזה (כל פעם יונקת מצד אחד) אבל הוא עדיין מלא תמיד הרבה יותר מהשני
בנוסף מהצד הזה (המלא יותר) גם עדיין כואב לי קצת בהנקה, לא ממש כאב יותר לא נעים כזה כמו בשבוע הראשון אבל היא מתחברת טוב אז לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה לזה..
אשמח לעצות מה לעשות עם הפצע, עם ההנקה עצמה ואיך לאזן את הייצור של החלב בשני הצדדים. תודה רבה.
271 צפיות

היי גינת, תודה על המענה!
הקונוס מתאים, היא חדשה אצלי, פשוט זאת משאבה די חזקה אז בגלל זה כואב, הפצע נפתח בתנועת היניקה
הרופאה לא הסתכלה אמרה לי לפנות ליועצת הנקה לגבי זה פשוט אז יש לי תור יום שני. בנתיים כנראה שאסחט ידנית (לפחות ביום, בלילה קצת יותר מסובך) כדי לא לפעיל לחץ על הפצע ולא לפתוח אותו עם המשאבה או בהנקה אולי זה יעזור לו להיסגר קצת עד שאגיע ליועצת ביום שני.
אראה את הסרטום ששלחת.
תודה רבה!