top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

התינוקת מעדיפה בקבוק ולא רוצה לינוק בכלל!!

היי

התינוקת שלי בת 9שבועות ורק לפני אולי שלוש שבועות היא התחילה לינוק נורמלי היה נולדה קטנה ולא הצליחה לינוק הייתי משלבת לה תמל בגלל שלא היה מספיק חלב

העניין הוא בימים האחרונים היא היתה יונקת דקה אחת או שתיים ואז בוכה על השד ולא מוכנה לינוק למרות שהיה חלב כי שאבתי אותו אחרי זה ורק בקבוק היא הייתה אוכלת ..ביומיים האחרונים היא לא אפילו כבר לא פותחת את הפה ולא מוכנה בכלל ניסיתי גם פטמות סיליקון וגם זה לא אני ממש לא יודעת. מה לעשות ניסיתי עור על עור ועוד כל מיני דברים אבל זה נראה רק יותר גרועה

אשמח לעזרה תודה רבה

335 צפיות
rut eindivo
rut eindivo
Dec 11, 2022

תודה רב על התשובה המפורטת ניסיתי להניק כשהיא ישנה וזה הלך לפעמים גם עור על עור די עבד מקווה שימשיך ככה

אני משלבת לה תמל גם כי היא לא שבעה בסיום

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page