top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

גמילה מהנקה בעקבות הריון

היי

הבן שלי בן שנה ו9,אני בחודש שביעי.

אני מניקה במהלך ההריון והכל היה בסדר עד שירד הכמות חלב מה שגרם לתחושה הפיזית (אצלי) של ההנקה לבלתי נסבלת,ממש מרגישה שהגוף דוחה את היניקה שלו.

ניסיתי להתמקד בדברים אחרים בזמן שינק זה עבד תקופה ואחרי זה הפסיק וכלום לא עוזר זה פשוט בלתי נסבל.

התחלתי גמילה לפני חמישה ימים,הסברתי לו מה קורה ולמה והבין את זה מעולה,משך היום לא מבקש בכלל ונותן לחזה חיבוק ומשחרר בלי לינוק,אבל ביומיים האחרונים נהיה לו קשה להרדם בלי ובכי היסטרי שכואב הלב.

מה לעשות? איך לגמול בצורה שהוא יבכה כמה שפחות אבל גם שאני לא אגיע למצב של התחושה הנוראית מההנקה (שמביאה אותי לעצבים מטורפים ועקב זה החלטתי שעדיף לגמול מאשר להתעצבן ככה)???? אשמח לעצה 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

461 צפיות
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page