top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

כמות חלב לא מספקת

התינוקת שלי בת חודש . לא קיבלתי חלב (הגיע רק ב משאיבות)ולכן שאבתי בהתחלה . לקחתי יועצת הנקה אלי הביתה והיא יעצה לי להאכיל מצינורית ואח''כ לשאוב וכך להגביר כמויות זה עבד מאד טוב ואחרי יום ראיתי שיפור אבל יש לי נפילות כל הזמן אחרי כמה ימים כמות החלב יורדת ואני צריכה להתחיל הכל מהתחלה ככה כבר 3 שבועות עליות וירידות שאלתי מה ניתן לעשות?
275 צפיות
נחמה לוריא
נחמה לוריא
30 במרץ 2022

יועצת ההנקה שלי בחול כרגע ולכן לא תפסתי אותה

המצב כרגע שהיא יונקת כל 3 שעות +צינורית בערך של 60 גרם כל פעם ואחכ אני שואבת

וזה לא התייעלות אלא ירידה דרסטית ממה שהיה לי

שנית , בשבת היה לי גודש ומצד אחד לא הצלחתי לשחרר. (היא לא הצליחה לינוק כראוי) והיה לי כאבים כל השבת ואז ראיתי שיש ירידה , דווקא מצד שמאל . בצד ימין יש לי יותר אבל לא מספיק

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page