top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·167 חברים

איך להגביר כמויות בשאיבה (8 חודשים)

אשמח לעזרה!

בן 8 חודשים. נמצא במסגרת 4 ימים בשבוע בהם מקבל בקבוק 1 שאוב (של 120) ואני כבר מתקשה ממש לספק לו את זה (צריכה 4 שאיבות בשביל מנה אחת). חושבת לוותר.

הוא אוכל 3 ארוחות מוצקים ביום. בלילה יונק פעם אחת. בימים שלא במסגרת אני לא שואבת (ולא רואה את עצמי עושה את זה, אולי שאיבה אחת ביום גג).

שאבתי בעבר עם אמדה מיה גוי ממש מדי פעם ולקראת הכניסה למסגרת לפני חודש עברתי לארדו אליסה. הכמויות בשאיבה הולכות ופוחתות ובכללי כבר אין לי זרם אלא טפטופים. שואבת כל שעתיים ומקטינים מתאימים. רעיון איך להחזיר את הזרימה? פאוור פאמפ מומלץ? מתבאסת להבא לו בקבוק מטרנה עכשיו אבל כבר לא רואה פתרון.

ועוד שאלה. מה ההשלכות של להביא בקבוק מטרנה ביום בשלב הזה שגם ככה אוכלים מוצקים (בהנחה שכשהוא איתי ממשיכה להניק)?

73 צפיות
שירה
שירה
Jul 13, 2025

היי גינת, קודם כל תודה! המשאבה (ארדו אליהס) חדשה, נקנתה לקראת הכניס שלו למסגרת לפני חודשיים. החלפתי שסתומים ודיאפרגמות. התאמתי מקטינים. מצליחה להגיע לזרם (ולא טפטופים) רק אם סוחטת במקביל, וזה לא נמשך מעבר לאותה תנועה. הירידה כן באמת קרתה במקביל לחזרת המחזור אבל לא תלוית תקופה בחודש.

קטני יונק בד"כ פעם בבוקר פעם בצהריים בימים שהוא איתי(/בקבוק שאוב 4 ימים במסגרת), בקטנה לפני השינה, ובלילה בד"כ פעם אחת. לפעמים קורה שיונק גם כשחוזר מהמסגרת (בהתאם לרצון).

לגבי ההצעה שלך, כרגע לא נראה שהוא בשל ל8 שעות רצופות בלי הנקה/שאוב אבל אולי אני טועה. לנסות אולי להמיר את הבקבוק בארוחה קלה (מבחינת מאמץ אכילה בשבילו) כמו מרק יכול לעבוד יותר בקלות?

תודה שוב,

שירה

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page