top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

קושי בייצור חלב

היי,

ילדתי לפני כמעט 6 שבועות ולאחר מספר ימים התחילו קשיים בהנקה שנבעו מתפיסה לא נכונה של השד ופצע בשתי הפטמות, לאחר שיפור האחיזה הפצעים חלפו אך נותר כאב חד בשד אחד. בנוסף, בשקילה שבועיים לאחר הלידה התינוקת לא חזרה למשקל לידה ואף ירדה מהשקילה הקודמת. לאחר התייעצות ופגישה עם יועצת הנקה שהגיעה למסקנה שאין לי מספיק חלב הוחלט להתחיל כל ארוחה בהנקה ולהשלים עם תוספת של שאוב/תמ"ל וכן על שאיבה 3 פעמים ביום לאחר ההנקות ולקיחה של 6 כמוסות חילבה. כבר חודש שאני נמצאת במתכונת הזו ולא רואה שום שיפור בכמות החלב...בנוסף ככל הניראה יש פטריה בשד ולכן הכאב לא חולף בצד אחד. אני על סף ייאוש ומעבר לתמ"ל בבלעדיות למרות שחבל לי ממש אבל זה הופך להיות מלחמת התשה כבר..

אשמח לדעת אם יש עצות נוספות לפני הפרישה...?

סליחה על ההודעה הארוכה ותודה!

192 צפיות
אליענה ללל
אליענה ללל
Jul 18, 2022

עוד משהו, בעקבות הארה של מדרעכה נוספת - ההנקה לא חייבת להיות הכל או כלום. על טיפה שאת מצליחה לתת לה, כל קרבה וכל חיבוק שווים המון 🥰

מה את רוצה שיהיה?

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page