top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·167 חברים

אמא מניקה
אמא מניקה

הנקה אחרי ייבוש חלב עם דוסטינקס

הי אני 3 שבועות אחרי לידה, יומיים אחרי הלידה לקחתי דוסטינקס לייבוש חלב כי היה לי ממש קשה עם ההנקה, יומיים אחרי זה התחרטי והחלטתי לחזור להניק אחרי עבודה מאומצת של שאיבות במשך שבועיים עם משאבה של בית חולים כרגע החלב חזר לשד ואני משלבת הנקה עם מטרנה, העניין הוא שאני לא מרגישה שיש לי כמויות ואני גם כל היום סביב ההנקה והבקבוקים רציתי לדעת אם יש סיכוי לחזור להניק באופן מלא או שהכדור השפיע לרעה ואני אצטרך לשלב תמל כל הזמן בכל מקרה אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהי שהצליחה להניק אחרי שנטלה כדור לייבוש חלב או ליועצת שהתנסתה בזה כי כבר

199 צפיות
גינת
18 בספט׳ 2025

איזה יופי.

אם יש פה אמא שהתנסתה בזה,

מוזמנת בשמחה לשתף.

מעבר לזה יועצת הנקה מקצועית ibclc עם ניסיון אמורה לדעת איך לעזור.

אפשר לברר עם היועצת מה ההכשרה שלה והניסיון ולהחליט איך מתקדמים.

בהצלחה רבה,

גינת

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page