top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

בן שבועיים וחצי, סדקים וקושי בהצמדה

היי

אני מניקה לראשונה את בני הבכור. היו לי כאבים מההתחלה אבל חשבתי שזה הולך ומסתדר, בפועל החמיר ואחרי שבועיים פניתי ליועצת הנקה והבנתי שיש צורך בשיפור ההצמדה. הבנתי את ההנחיות אבל בכל פעם אחרי הצמדה טובה התינוק מושך את ראשו לאחור ותופס את הפטמה לבדה.

מה אפשר לעשות?

97 צפיות
אביה ב
אביה ב
Jun 13, 2024

הפה שלו נבדק ואין בעיה מיוחדת. מבחינת אתגרי הלידה - נולד בוואקום..

אני מבינה עכשיו מעוד מישהי שראתה אותנו שכנראה החיבור לא בעייתי, אבל בגלל שכבר פצועה ברמה חמורה זה ממשיך לכאוב. עכשיו גם אובחנה פטריה אצלי בשד :(

בנוסף - הומלץ לי על שימוש בפלמינל הידרו לזירוז החלמה של הסדקים, מכירות שימוש כזה ? הבנתי שצריך לשטוף בכל פעם לפני האוכל וזה מסבך אותי מאוד. יש טיפ איך לעשות את זה ?

ואיך מצטרפים למפגש בזום ?

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page