top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

גודש ודליפות

תינוקת בת כמעט חודשיים (עוד כמה ימים). עולה יפה במשקל ומספר טיטולים רטובים תקין. הנקה בלעדית )גם ללא שאיבות(.

כבר כמעט מההתחלה בלילה ובבוקר אני סובלת מגודש מטורף ונזילות. רק בלילה ובבוקר, ולא במהלך היום. כאשר מניקה בלילה/בוקר דואגת לסחוט מעט לפני שהיא יונקת אחרת לפעמים היא טיפה נחנקת בתחילת ההנקה. רציתי לשאול מתי בערך זה צפוי להתאזן? פשוט מתיש מכיוון שזה מעיר אותי בלילה/ בוקר והרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מחכה בקוצר רוח שהיא כבר תקום במקום לנצל את הזמן הזה לשינה...יש לציין שכמעט תמיד היא מתעוררת עד כחצי שעה לאחר שאני מתעוררת, ובאופן כללי לא פותחת רווחים קיצוניים בין הנקות. להקלה אני משתמשת בסוג של פד ייעודי קפוא בזמן שיש גודש, ומקלחת חמימה בבוקר לאחר ההנקה. תודה רבה

225 צפיות
אליענה ללל
אליענה ללל
Feb 26, 2023

אופציה ב' 😁 . כשאת צריכה שהיא תינק, להציע לה גם אם לא לגמרי התעוררה עדיין

ואת עושה נהדר

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page