top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·174 חברים

לא מצליחה לשאוב

אני כרגע 3 חודשים לאחר לידה , בהנקה מלאה וטובה ב"ה , לקראת חזרה לעבודה אני רוצה להתחיל להרגיל את הגוף לשאיבות ולא להתחיל עם זה ביום שאני חוזרת. ניסיתי להשתמש במשאבה שהיתה לי טובה בתקופה שלאחר הלידה ( בחודש /חודש וחצי האחרון לא שאבתי בכלל) כעת - אני מרגישה שכשאני משתמשת בה - לא נוצר וואקום כמעט ... לשם הדוגמא : כמה שבועות לאחר הלידה שאבתי על עוצמה נמוכה - ותוך 10 דקות בערך יצאה כמות יפה ומספקת וכיום כשאני מנסה לשאוב - גם בעוצמה הכי גבוהה לא נוצר כמעט וואקום ולא יוצאות יותר מכמה טיפות 😟

אני אציין שניסיתי במשאבה נוספת וגם בה לא יוצא כמעט כלום ...

עיקר הדאגה שלי זה שבעקבות כך שאני לא מצליחה לשאוב - ההנקה תרד ותעלם וכו ... רציתי לשאול : האם ייתכן מצב בו אשה יכולה רק להניק באופן ישיר ואינה יכולה לשאוב ?

הבנתי שיכול להיות שזה בעקבות שהגודל משתנה תקופה לאחר הלידה ואם המידה של המשפך לא נכונה זה יוצר בעיות , האם זה יכולה באמת להיות הבעיה ? ( ז"א האם זה משפיע עד כדי כך ברמה שלא יוצא כלום ?? )

88 צפיות
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page