בעיות בהנקה
שלום :)
יש לי תינוק בן חודש בערך ,מניקה אותו. ונתתי מהלידה עד עכשיו בקבוקי תמל בסהכ 7 בקבוקים ולפעמים לא היה מסיים את הבקבוק .הבעיה שלי היא שהתינוק אף פעם לא רגוע בשעות אחר הצוהריים ונדמה לי שהוא לא מקבל מספיק חלב בזמן הזהן ונשאר רעב כל הזמן .משעה חמש ארבע אחר הצהריים עד תשע בערב מרגישה שהוא כל הזמן יונק ,ולא רוצה להתנתק ממני ,כל פעם שאני הולכת להשכיב אותו אחרי שנרדם על השד ,מחזיק 5 דקות בעריסה וקם בוכה ,ואני לא מצליחה לעשות כלום אפילו ללכת לשירותים כי כל פעם שאני מניחה אותו בנדנדה או בעריסה הוא בוכה ,מרגישה במשך השעות האלו שאין לי חלב ,כאילו נגמר.כשלוחצת על השדיים לא יוצא כלום ! אפילו טיפה אחת לא יוצאת !
אתמול רציתי לבדוק אם הוא בוכה בגלל שהוא באמת רעב ,נתתי לו תמל וסיים כל הבקבוק הנחתי אותו בעריסה ,קרה משהו מדהים שאף פעם לא קרה !!,פשוט נרגע ונשאר רגוע למשך שעתיים בעריסה ,הוא לא נרדם ,נשאר ער אבל אין בכי פשוט מסתכל לו על העולם סביבו !
יכול להיות שיש לי בעיה ביצור החלב ?

נהדר שיש מספיק חיתולים רטובים. ומבינה שיש סיכוי לשחקן כדורסל 😉
עד גיל חודש העליה נראית מצויינת. בין חודש ל6 שבועות יכול להיות שהעליה יותר איטית. היה אז איזה שינוי? צינון? מחלה? התחלת אמצעי מניעה הורמונלי?
מה קורה עכשיו?
ליעול הנקה- אפשר להעביר צד כשקטני מתחיל להרדם ולדחוס את השד או ממש לסחוט לו. כשמתחיל להרדם בצד השני מחזירים לצד הראשון ושוב לשני וכו׳ כמה פעמים. זה יכול לעזור לקטני לינוק יותר. מה דעתך?
באופן כללי חשוב להניק הנקה נענית ולא לשכוח שמנישנושים עולים במשקל 😉 כך שממש כדאי להניק בכל הזדמנות שיש בקשה.
איך זה נשמע לך?
המון הצלחה והנקה מהנה.
בשורות טובות, גינת