top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·174 חברים

imooshimoosh

יציאות של תינוק בהנקה מלאה

שלום, יש לי תינוק בן 8 שבועות, יונק מלא. בחודש הראשון אחרי הלידה הייתה לו יציאה פעם בשבוע, הייתי איתו בטיפולי אוסטיאופטיה. וכבר יותר משלושה שבועות שיש לו המון יציאות ביום (יכול להיות יותר מ10-12) הצואה נוזלית ורירית. לא כמו שמצופה מתינוק יונק.

בדיקת צואה תקינה והרופאה לא ידעה מה לומר לי. חשבתי שאולי זאת אלרגיה/ רגישות למזון והפסקתי עם מוצרי חלב ועוד מגוון של אלרגנים אפשריים עד שכמעט לא נשאר לי מה לאכול..:( אחרי שבועיים של שינוי בתזונה שלי - יש שיפור בתדירות של היציאות - בערך 6 פעמים ביום, אך הן עדיין ריריות. גם הריח פחות חריף ממה שהיה בתחילה.

אשמח לשמוע האם זאת תופעה מוכרת, מה הסבירות שזה קשור לתזונה שלי ומה עוד ניתן לבדוק או לעשות.

תודה מראש.

2390 צפיות
imoosh
07 במאי 2023

תודה רבה על ההתייחסות הרצינית והמקיפה!!!

תומך ומחזק שיש עם מי להתייעץ בעניין ההנקה!!

רעיון מעולה וחשוב להתייעץ עם תזונאית בכדי לשמור על הבריאות שלי בהתאמה לקטנצ'יק. וכן לגבי חיזוק המערכת שלו. אפנה למישהי בהקדם.

נשמע מדליק רפואת הנקה! בודקת גם לגבי זה...

ממש תודה על ההכוונה!

דרך אגב בחיפוש מהיר מצאתי רשימה של רופאות ורופאים תומכי הנקה - מתחומים שונים ולפי אזורים. טוב שיהיה...

לגבי הרעיון שזה היה וירוס - פחות נראה לי... גם בדיקת צואה יצאה תקינה וחוץ מזה שנראה היה שקטנצ'יק מרגיש טוב וחיוני... וגם ממחקר אישי שערכתי בגוגל התסמינים מתאימים לרגישות לחלב פרה.

בכל מקרה, לשמחתי יש שיפור ניכר בימים האחרונים.

תודה רבה!

אעדכן...

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page