top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

שילוב תמל בגיל חודשיים והגברת כמויות

היי כרגע אנחנו בהנקה שלא התבססה (בתחושה שלי) עם שני בקבוקי תמל אחד בערב אחד בצהריים של 120 השילוב התחיל בערך משבועים אחרונים. רציתי להפסיק להניק בהדרגה ועכשיו התחרותי במקביל מתמודדים עם המון גזים בכל שעות היום ולא יצא לה קקי עד שהתחלתי עם התמ"ל. בשאיפה שלי אשמח להציל את ההנקה בשעות הלילה והבוקר ולהיעזר בתמל בשעות אחהצ והערב להתפנות לשאר הילדים. היא עם חך גבוה ושפה קשורה אז לא ממש יעילה ולכל זמן רב מאוד על הציצי וזה לא אפשרי אחהצ יחד עם הגדולים אני לבד. מה ממליצות לי לעשות כדי לא לוותר לגמרי על ההנקה? תודה 🙏

51 צפיות
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page