top of page

פורום תמיכה בהנקה

ציבורי·171 חברים

משאבה ניידת

היי כולן,

אני בהיריון שני, לאחר שנולד בני הייתי איתו בבית במשך שנה ולכן כמעט לא נדרשתי לשאוב חלב. הפעם אצטרך לחזור לעבודה לאחר חצי שנה ולכן אני צריכה לשאוב בעבודה.

חשבתי לרכוש משאבה ניידת (על סוללות) כי נראה לי שזה יהיה קל יותר. אבל אני חוששת שמשאבה כזאת לא תהיה אפקטיבית מספיק או שלא באמת תהיה נוחה כמו שאני חושבת.

אשמח אם למישהי יש ניסיון אישי עם משאבה כזאת או המלצות.

98 צפיות
Adva Ashtar
Adva Ashtar
20 de abr. de 2022

עם בני הראשון שאבתי בעבודה עם מדלה פריסטייל שהיתה מצויינת ויקרה מאד. עם השני קניתי אמדה פיינסט שזולה הרבה יותר (נמכרת עבור מבוטחי כללית בבית המרקחת בהנחה משמעותית) וגם היא נהדרת. חלקי החילוף והאביזרים הנלווים במחירים נוחים מאד. שתיהן ניידות ושתיהן דוצ. בהצלחה :-)

• YouTube
  • Instagram
  • Facebook

© כל הזכויות שמורות לליגת לה לצ'ה  ישראל |  המידע וההצעות הניתנים באתר הם בגדר מידע כללי בלבד. הם אינם מהווים תחליף לבדיקה או לייעוץ אצל רופאים או מומחים אחרים, ואינם בגדר "אבחנה רפואית", "חוות דעת רפואית", "המלצה לטיפול רפואי" או "תחליף לטיפול רפואי" | בכל מקרה שבו קיימת בעיה רפואית או מתעורר חשד לקיומה, יש לפנות ולהיבדק אצל איש מקצוע מתאים | בעצם השימוש באתר ובפורום המשתמשים מוותרים על כל תביעה, דרישה או טענה מכל סוג שהוא כלפי ליגת לה לצ'ה ישראל ו/או צוות הכותבים, העורכים והיועצים של האתר.

bottom of page