היי, לאחר ארבעה חודשים הפסקתי להניק בצורה הדרגתית. שאבתי במהלך התקופה כמעט 5 ליטר חלב שאיתם תכננתי להמשיך לתת לבני פעם-פעמיים ביום. כבר פעם שניה שאני מפשירה שקית מאיזור פברואר או מרץ והריח של החלב חמוץ לחלוטין וברור שהוא מקולקל (בני גם כמובן לא מוכן לשתות אותו). למה זה קורה? האם להניח שכל החלב ששאבתי מקולקל? כלל השקיות היו במקפיא מרגע השאיבה ועד היום.
תודה מראש 🙏
שלום יקרה, כמה מתסכל 😞
עבדת כל כך קשה ועכשיו נראה שחלב מקולקל…
האם את בטוחה שהריח והטעם הם של חלב חמוץ ומקולקל?
יכול להיות שהיתה הפסקת חשמל ארוכה מתישהו והכל הפשיר?
(אם את לא בטוחה אפשר להשאיר כמות קטנה של חלב בשמש לכמה זמן. יהיה לו ריח מקולקל ותוכלי להשוות).
אם לא היה זיהום במשאבה או בציוד השאיבה ואחסון החלב ואם הקפדת על היגיינה טובה סביב השאיבה, ייתכן שאלה חומצות שומן חופשיות ואז החלב לא מקולקל ואפשר לתת אותו.
מה דעתך?
המון הצלחה,
גינת מדריכת ללל