אני מניקה מלא ושואבת מעט בשביל לצאת בלי התינוקת/לקבל עזרה מבן הזוג וכאלה. לפעמים כשמפשירים את החלב שהקפאתי הוא יוצא במרקם גרגירי-פירורי כזה. כאילו השומן שבחלב הפך למלא גרגירים קטנים וזה לא נמס ומתאחד מחדש עם החלב כולו. זה תקין? צריך לעשות עם זה משהו?
top of page
רוצה להתיעץ איתנו כאן?
מדריכות מוסמכות של ליגת לה לצ’ה ישראל עונות בפורום בהתנדבות! את מוזמנת לכתוב פוסט חדש עם השאלה שלך.
מלבד לשעות פעילות אלה, חלק מהמדריכות עונות לקו הטלפון הפרטי שלהן. בנוסף, שאר ערוצי התמיכה שלנו מפורטים כאן.

bottom of page
שלום יקרה.
איזה יופי שאת מניקה וכשהקטנה מקבלת חלב שלך גם כשאת לא נמצאת.
מצרפת לך תשובה של של ד״ר שרון ברנסבורג-צברי, מדריכת לה לצ׳ה ומנהלת הבנק הלאומי לחלב אם:
״זה תקין לגמרי. המבנים השומניים של חלב מושפעים מטמפרטורה והם מכילים מגוון מרכיבים תזונתיים וחיסוניים פעילים שחשוב שיגיעו לתינוק״.
בהצלחה רבה,
גינת מדריכת ללל